BELANGRIJKE INFORMATIE

Lion City is het leukste Hiphop- en Urban festival in Friesland! Wij bieden veel diversiteit in onze festival programmering die gericht is op het ontdekken van de Urban Arts & Culture scene. Het programma bestaat uit performances, showcases, contests en workshops van nationale en internationale breakdance-, graffiti-, dj-, rap-, zang-, muziek-, skate-, freerun- en poëzie acts.

LOCATIE

Het festival vindt plaats in het skatepark te Huizum.
Check de locatie Hier

TICKETS

In de voorverkoop kun je tickets via onze website kopen. De voorverkoop tickets kosten €10,00 euro per stuk. Aan de deur bij het festival terrein kun je eventueel ook nog tickets kopen. Deze kosten €15,00 euro per stuk.
Koop je online je ticket? Vergeet dan niet je ticket of een bewijs van aankoop mee te nemen! Ook kun je via stichting leergeld een aanvraag doen om een gratis ticket te krijgen!

OPENINGSTIJDEN

Lion City opent zaterdag 2 september 2017 haar deuren om 13:00 uur en sluit ze om 24:00 uur.

IDKAART CONTROLE

Iedereen in Nederland weet dat je onder de 18 niet mag roken en drinken. Hier houden wij ons ook aan. Bij de entree is er een IDkaart controle waar bandjes worden uitgedeeld.
Mensen onder de 18 jaar krijgen een rood bandje en boven de 18 een speciaal Lion City bandje! Let op! Het is wel belangrijk om je IDkaart dus mee te nemen!

DRUGSBELEID

Harddrugs doen we niet aan en tolereren we ook niet op het terrein!
Beter laat je die dus thuis want anders pakken we het van je af en dat wil je niet!

FOTOGRAFEREN EN FILMEN

MAG! Graaf zelfs! Het is helemaal leuk als je ze direct even post met de hashtag #LIONCITY

BETALEN OP HET FESTIVAL

Bij de ticketverkoop en muntverkoop op het festival kan er niet worden gepint! Neem dus al die centjes van je in cash mee!
Er is wel een mogelijkheid om in de buurt van het festival te pinnen. We weten alleen niet hoe lang die mogelijkheid mee gaat! Betalen doen we op Lion City met muntjes, deze muntjes kosten €2,50 euro per stuk en kun je kopen bij de munten kassa's op het terrein.

KINDEREN

Lion City is voor alle leeftijden! We zijn dol op onze kleine medemens! Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival. Voor de allerkleinsten is er zelfs een kinderopvang aanwezig op het festivalterrein.

MINDERVALIDEN EN MEDICIJNEN

Iedereen is welkom op ons festival, en we zorgen ervoor dat het terrein voor iedereen goed begaanbaar is! Gebruik je medicijnen? Wil je dit dan van tevoren even aan ons doorgeven? Dan kunnen wij er rekening mee houden bij de ingang.

GEVONDEN VOORWERPEN

Wat we vinden, zullen we goed bewaren. Ben je iets kwijt, mail dan even naar; Lioncity@leeuwardercollectief.nl. Dan gaan wij voor je zoeken!

WIL JIJ NOG MEER INFO? STUUR HIER EEN BERICHT